Wat we doen

Onderzoeken

Weten waar je staat, waar het knelt en waar de kansen liggen. Inzichten waar je mee vooruit komt. Daarom onderzoeken we samen jouw ideaal. Hoe kan het sneller, effectiever, groter? Wij helpen je impact te maken en te méten.

Van levensvragen tot checklists

Eerst een jaar grasduinen in jouw bedrijfsplannen of uitgebreide theoretische kaders gaan presenteren? Echt niet. Wij duiken alleen in de zaken die jouw ideaal in beweging krijgen. Soms betekent dat een landelijk onderzoek, soms een korte opinie-peiling of panelgesprek.

Ons arsenaal

Wat we precies voor jouw ideaal onderzoeken? Ligt er maar net aan. Maar hieronder vind je een aantal methoden waar je ons voor kunt invliegen:

 

Actieonderzoek
De gouden combinatie tussen samenwerken, kennisdelen en veranderen.
Al doende leert men.


Ideaalscan
De oermoeder van de veranderstrategie. Samen brengen we in kaart hoe jouw ideaal ervoor staat op de assen uit de Firma Twist Methode (onderzoeken, verbinden en communiceren).

 

De waarheid van 7
Als je 7 mensen hebt gesproken, weet je pas hoe het echt zit. Vanuit deze overtuiging houden wij 7 interviews. Met mensen uit je organisatie of juist daarbuiten. Van partners tot een steekproef uit je doelgroep.


Het arenagesprek
De methode die bij uitstek geschikt is om snel verschillende perspectieven aan het licht te brengen en draagvlak te creëren.


Impactmeting
Heeft jouw aanpak de impact die je voor ogen had? Moeten we bijsturen?
Kan het slimmer, sneller?

Als zij het zeggen

koffie?

Stuur ons een berichtje